Ensimmäinen päivä sujui ruokien puolesta hyvin. Kokeilin jopa uutta ohjetta ja kokkasin possunkylkeä illalliseksi.

Ohje toimi ylättävän hyvin. Kaveriksi possulle tein kasviswokkia. Jäi ehkä hieman vaisuksi, possu olisi mielestäni kaivannut kaverikseen mausteisemman seuralaisen. Ehkä omenaa?

size:recipe

Kuva ja ohje: Ruokala.net

Aloitin hieromalla mausteita ja suolaa sian pintaan ja annoin kaverin pötkötellä sen jälkeen useamman tunnin jääkaapissa.

Tämän jälkeen possu nostetaan huoneenlämpöön tunniksi, huuhdotaan ja laitetaan uuniin öljyn kanssa. Itseäni hieman kauhistutti tuo öljy, mutta lopputulos oli erittäin murea. Paistoin possua uunissa yön yli.

Sen jälkeen possu jäähtyy jääkaapissa ja paistetaan uudelleen. Kuulostaa monivaiheiselta, mutta valmistuu oikeastaan kuin itsestään.

Tätä ohjetta täytyy kokeilla toistekkin!

 

Muutoin ruokani koostui aamupalasta, lounaasta ja kyseisestä illallisesta.

Aamupala:

6 dl vettä (Ongelmani on se, että juon liian vähän, joten yritän tsempata veden juonnin kanssa!)

kahvia, useita kuppeja, vähän kookosrasvaa ekassa kupissa.

2 keitettyä kananmunaa

4 viipaletta juustoa

4 viipaletta palvikasleria

kurkkua, meinasi unohtua!

muutama sipaisu ingmariinia (tässä kohtaa mieleeni muistuu, gynekologini saarna margariinien vaaroista. Hyvin karppaus myönteinen henkilö.)

 

Lounas:

munakas jossa

2 kananmunaa

lohta

1/2 sipulia

loraus kermaa

salaattia

6 dl vettä

 

Illallinen

 

Possunkylkeä

kasvisvokkia

5 dl vissyä