Gruusialainen paistos on parasta kaalilaatikkoa, mitä olen maistanut. Se maistuu sekä karppaajille, että muille, on vähähiilarista ilman liiallista yrittämistä ja ennen kaikkea, maistuu herkulliselle!
Tätä voi myös helposti tehdä isomman satsin kerralla ja syödä monta päivää tai vaihtoehtoisesti pakastaa osan. Olen lisännyt alkuperäiseen ohjeeseen toisinaan jauhelihaa, toisinaan en.
Lähinnä proteniinin takia olen lisännyt jauhelihaa, maku on minusta mainio ihan kasvisruokanakin. Kaali on myös erittäin hyvä kalsiumin lähde, joten siinä valossa tätä ruokaa voisi pitää oikeastaan ihan terveysruokana.
Koska en löytänyt sopivaa kuvaa Gruusialaisesta paistoksesta, niin otetaan motivaatiokuvaksi Plus size malli Tara Lynnin kuva, Lähde: http://curveappeal.tumblr.com
Aamupala:
kaksi paistettua kananmunaa
5 viipaletta juustoa
kurkkua ja tomaatti
Kahvia ja kookosrasvaa
Lounas
Itse tehty kaalilaatikko karppihenkeen.
Treeni: Soutulaitteella 2 km, kävelyä juoksumatolla 10 min, kuntosalilla 20 minuuttia, venyttelyä 20 minuuttia. Tarkoituksena saada jumiutuneita lihaksia vähän auki.
Välipala
Puolikas proteiinipatukka ja appelsiini
Illallinen
Kaalilaatikkoa
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.