Kuten sanottu, uhkeasta ulkomuodostani huolimatta harrastan säännöllisesti liikuntaa. Eilen kävin treenaamassa pienryhmässä, jossa kolmea treenattavaa kohden on yksi treenari.

Tämä toimii minulle hyvin, sillä en kehtaa olla poissa omista treeneistä, eikä pysty lintsaamaan, sillä treenarin aika riittää oikeasti jokaiselle. Treenit kestävät yleensä 30 - 45 minuuttia ja sitä ennen pitää omatoimisesti hoitaa lämmittelyt.

Nämä treenit ovat monesti cross fit henkisiä, kehon omaa painoa hyväksi käyttäviä korkean sykkeen intensiivisiä treenejä. Cross fitissä tykkäsin kovasti siitä, että yksittäisten treenien pituus oli lyhyt, vaikkakin intensiivinen. Tälläinen oman kehon rajoja tuntematonkin uskalsi tehdä enemmän, kovempaa ja paremmin, kun tiesi että rääkkiä kestää 7 minuuttia, tai se oli ohi kymmenen kierroksen jälkeen.

Pitkissä treeneissä säästelee, eikä uskalla mennä sinne omalle maksimialueelle, koska pelkää ettei jaksa loppuun. Uskoisin että moni ylipainoinen ihminen ei tiedä mihin oma keho pystyy. Mieli on suurin syy siihen, ettei onnistuta. Jos ei usko pystyvänsä, niin on mahdotonta onnistua.

Eilen treenimme koostui 2 minuutin korkea sykkeen pätkistä, niin, että joka välissä oli minuutin tauko. Sekin sopi minulle, pystyin puskemaan itseäni hieman edemmäs, kovempaa ja nopeammin kun saatoin hokea mielessäni, että enää puolitoista minuuttia, enää minuutti jne. Puolen tunnin treenin jälkeen tunsin, että olin antanut itsestäni enemmän kuin millään ryhmäliikunta tunnilla.

Elisen ruuat:

Aamupala 
2 paistettua kananmunaa
5 viip. Juustoa
Kurkkua
Kahvia kookosrasvalla
Vettä

Lounas
Kanaa tikka masala
Keitetty porkkana 2kpl
Kaaliraaste

Illallinen
Paistettujauheliha
Avokaadoa
Vihersalaattia

Iltapala kuten yllä

 

size:recipe